16. فروردين 1396 - 9:49   |   کد مطلب: 22475

به گزارش وبلاگستان صبریه به نقل از وبلاگ  آشپزی؛ در این بخش طرز تهیه بستنی انبه برای افراد رژیمی را آموزش خواهیم داد.بستنی انبه را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم:

2 عدد انبه

یک کیلو ماست کم چربی

نصف پیمانه آب پرتقال

برای سس انبه

2 عدد انبه

2 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه

 

طرز تهیه:

 

1-انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید.

2-آن را در یک دستگاه غذاساز بریزید و آب پرتقال و ماست را اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند.

3-این مخلوط را در یک قالب بریزید و در فریزر قرار دهید.

4-پس از آنکه دور ظرف کریستال های یخ پدیدار شد ظرف را از فریزر خارج کنید و بستنی را خوب هم بزنید.

5-این کار موجب می شود بستنی حالت یخی نداشته باشد.

6-دوباره قالب بستنی را در فریزر قرار دهید تا کاملا بسته و سفت شود.

7-حدود نیم ساعت یا یک ربع ساعت قبل از سرو کردن بستنی را در یخچال بگذارید تا کمی نرم شود. آن را با سس انبه سرو کنید.

 

برای تهیه سس:

 

1-انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید.

2-انبه را در یک دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آب لیموی تازه را اضافه کرده دستگاه را روشن کنید تا انبه را کاملا خرد و به صورت سسی یک دست درآورد.

3-سس را در یخچال بگذارید تا سرو شود.

4-بستنی را در ظروف گود کوچک ریخته سس انبه را روی آن بریزید و با چند خلال پوست لیموترش تزئین کنید.

دیدگاه شما

CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.

آخرین اخبار

پارلمان مجازی ایران
سلامت نیوز
فوت وفن
هواشناسی کرمانشاه
پايگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت الله العظمی سيد علی خامنه ای (مد ظله العالی)
پویش- دخترانه- ما زنده ایم
تلگرام صبریه