19. فروردين 1396 - 10:26   |   کد مطلب: 22491
وبلاگ آشپزی نوشت:
کیک مرغ و کدو
کیک مرغ و کدو از جمله غذاهایی است که برای وقت هایی که از غذاهای تکراری خسته شده اید، این غذا را حتما امتحان کنید.
 کیک مرغ و کدو

به گزارش وبلاگستان صبریه به نقل از وبلاگ آشپزی؛کیک مرغ و کدو از جمله غذاهایی است که برای وقت هایی که از غذاهای تکراری خسته شده اید، این غذا را حتما امتحان کنید.

 

مواد لازم:

 

ران و سینه مرغ (چرخ کرده): 600 گرم

نمک: سه چهارم قاشق چای خوری

پیاز (ریز خرد شده): یک عدد

سیر (ریز خرد شده): 2 حبه

کدو سبز: 2 عدد

شیت (خرد شده): 3 قاشق چای خوری (در صورت تمایل)

جوپرک: یک دوم پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

پاپریکا: یک قاشق چای خوری

ارگانوی خشک: سه چهارم قاشق چای خوری

پودر آویشن: یک دوم قاشق چای خوری

فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

سس کچاپ تند: یک قاشق چای خوری

عسل: 2 قاشق چای خوری

روغن: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

 

1. جوپرک را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. کدوها را به خوبی شسته و درشت رنده کنید و کنار بگذارید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و سیر را حدود 3 دقیقه در روغن تفت دهید.

 

2. کدوی رنده شده را خوب فشار داده و آب اضافی آن را بگیرید و سپس به مواد اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت دهید. شیت خرد شده، جوپرک خیس خورده، تخم مرغ، پاپریکا، ارگانوی خشک، پودر آویشن، فلفل سیاه و نمک را به مرغ چرخ شده اضافه کرده و به خوبی مواد را ورز دهید.

 

3. یک ظرف فر به ابعاد 18���20 سانتیمتر را با روغن کاملا چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مخلوط مرغ را در ظرف بریزید.

 

4. سس کچاپ و عسل را با هم مخلوط کرده و روی مواد بمالید. ظرف را حدود یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. کیک را از فر خارج کرده و پس از حدود 30 دقیقه خنک شدن، آن را برش دهید.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.

آخرین اخبار

پارلمان مجازی ایران
سلامت نیوز
فوت وفن
هواشناسی کرمانشاه
پايگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت الله العظمی سيد علی خامنه ای (مد ظله العالی)
پویش- دخترانه- ما زنده ایم
تلگرام صبریه