30. فروردين 1396 - 8:30   |   کد مطلب: 22532
صبریه:گلاب و بادام و پسته و شکر و هل و زعفران و... باقلوا از این چیزها درست می شود؛ همین است که بوی خوب می دهد، مزه خوب می دهد، قیافه اش هم خوب است!
طرز تهیه باقلوا پرچمی! پرچم بالاست!

به گزارش وبلاگستان صبریه به نقل از وبلاگ آشپزی؛گلاب و بادام و پسته و شکر و هل و زعفران و... باقلوا از این چیزها درست می شود؛ همین است که بوی خوب می دهد، مزه خوب می دهد، قیافه اش هم خوب است! قبل از خوردن باقلوا چشمهاتان را ببندید و یک نفس عمیق بکشید!

مواد لازم خمیر باقلوا:

 

گلاب......................................۱ قاشق غذاخوری

آب گرم.................................۲ قاشق غذاخوری

روغن جامد آب شده..........۱ قاشق سوپ خوری

آرد الک شده.........................................۱ پیمانه

 

مواد لازم داخل باقلوا پرچمی:

 

پودر بادام و پودر قند............................ ۵ پیمانه

پودر پسته............................................ ۳ پیمانه

زعفران حل شده.................. ۳ قاشق غذاخوری

پودر هل.................................۱ قاشق غذاخوری

 

مواد لازم شربت باقلوا پرچمی:

 

آب و شکر............................................ ۱ پیمانه

گلاب...................................دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه داخل باقلوا:

 

تمام مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا قوام بیاید. پودرقند و هل را مخلوط کرده. نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط می کنیم. پودر قند مخلوط شده با هل را با پودر پسته، پودر بادام سفید و پودر بادام زعفرانی مخلوط می کنیم.

 

طرز تهیه باقلوا پرچمی:

 

آب و روغن و گلاب را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود سپس در کیسه فریزر گذاشته و حدود دو ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه باز می کنیم تا به صورت لواش کاملاً نازک دربیاید. قالب را با روغن مایع چرب کرده و خمیر لواش نازک را کف قالب می اندازیم و قندبادام زعفرانی را روی خمیر ریخته و آن را با گوشتکوب خوب می کوبیم تا سطح آن کاملاً صاف شود. سپس روی آن قند بادام سفید را ریخته و مجدداً خوب می کوبیم و روی آن پودرپسته قندی را می ریزیم و خوب می کوبیم (اگر مواد خوب کوبیده نشوند بعد از برش زدن و پختن باقلوا انسجام نداشته و لایه ها از هم جدا می شوند) روی پودر پسته را با قلم مو به وسیله گلاب نمناک کرده و خمیر نازک لواش را روی آن می گذاریم. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه از قبل روشن می کنیم تا گرم شود.

با پشت چاقو روی خمیر برش می زنیم طوری که خمیر شکل لوزی داشته باشد. باقلا را در حدود ۳۰ الی ۳۵ دقیقه داخل فر گذاشته تا طلایی شود. باقلوا را از فر درآورده و روی آن شربت قوام آمده که سرد شده را می ریزیم (اگر شربت داغ باشد باقلوا خمیر می شود) بعد از اینکه کاملاً سرد شد آن را برش می دهیم.

دیدگاه شما

CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.

آخرین اخبار

پارلمان مجازی ایران
سلامت نیوز
فوت وفن
هواشناسی کرمانشاه
پايگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت الله العظمی سيد علی خامنه ای (مد ظله العالی)
پویش- دخترانه- ما زنده ایم
تلگرام صبریه