15. فروردين 1394 - 12:11   |   کد مطلب: 18255
آشپزی
خورشت کنگر
صبریه،خورشت کنگر غذای بهاری استان کرمانشاه است

به گزارش صبریه،مواد لازم :

ـ گوشت ۵۰۰ گرم

ـ کنگر سرخ شده ۲پیمانه

ـ نعناع وجعفری خرد و سرخ شده ۱ پیمانه

ـ غوره ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

ـ پیاز سرخ شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

ـ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

ـ آبغوره ۵/۰ لیوان

لیمو

ـ نمک و زرد چوبه به میزان لازم

 طرز تهیه :  

 کنگر را خوب پاک کنید و بشویید مواظب باشید از قسمت تیغ دار آن چیزی باقی نماند . کنگر و همین طور نعناع و جعفری را جداگانه سرخ کنید گوشت را با یک عدد پیاز خرد شده و  لیمو ،نمک و زردچوبه بپزید در اواسط پخت کنگر و نعناع وجعفری را اضافه کنید وقتی پخته شد غوره و رب گوجه فرنگی و آبغوره و پیاز سرخ شده را به خورش اضافه کنید خورش که اصطلاحاْ جا افتاد در ظرف بریزید و با برنج نوش جان کنید  .

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار

پارلمان مجازی ایران
سلامت نیوز
فوت وفن
هواشناسی کرمانشاه
پايگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت الله العظمی سيد علی خامنه ای (مد ظله العالی)
پویش- دخترانه- ما زنده ایم
تلگرام صبریه