25. ارديبهشت 1395 - 13:29   |   کد مطلب: 20859
صبریه: افرادی که ماهی مصرف می کنند کمتر دچار بیماری قلبی و سرطان می شوند و نسبت به سایر افراد عمر طولانی تری دارند و مصرف این ماده غذایی در استان کرمانشاه کمتر از حد متعارف است.
سرانه مصرف غذاهای دریایی در استان کرمانشاه پایین است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبریه؛وضعیت مصرف ماهی  نصف  سرانه جهان است که در گاهی  این سرانه محقق نمیشود چون مصرف مرغ، گوشت گوسفند، گوشت گاو به ترتیب بالاتراز مصرف ماهی در خانواده  هاست.

 

 

منابع دریایی تحت تاثیر عوامل مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و جغرافیایی بوده و همواره جایگاه و اهمیت مصرف آبزیان در برنامه غذایی مردم ایران کمرنگ بوده در حالی که کشور ما دارای منابع آبی گسترده و ذخایر متنوع آبزیان است.

 

 

اهمیت مصرف ماهی برسلامت باید موردتوجه و تاکید قرارگیرد واین ماده غذایی جزی از سبد غذایی خانوار گردد.

 

 

*مصرف امگا3 برای تمام سن ها ضروریست

 

دکتری یحیی پاسدار متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صبریه اظهار داشت:باتوجه به اینکه غذاهای دریایی نقش مهمی در سلامت انسانها دارند باید در رژیم غذایی لحاظ شود.

 

این متخصص تغذیه گفت:باتوجه به نقش اساسی غذاهای دریایی در سلامت افراد ،یکی از مهمترین اغذیه مصرفی خانواده ها باشد و مصرف سه وعده در هفته لازم است ولی در استان کرمانشاه این سرانه کمتر از حد معمول در کشور است با اینکه سرانه مصرف ماهی در کشور نصف سرانه مصرف در جهان  است.

 

 

وی افزود: غذاهای دریایی بویژه ماهی که منبع غنی ویتامین A,Kو D و اسیدچرب امگا3 است که باعث کاهش فشاروچربی خون می گردد.

 

 

 پاسدار ادامه داد: روغن ماهی برخلاف چربی گوشت قرمز سرشار از نوعی اسید چرب به نام امگا - ۳  که از بی ضررترین چربیهای حیوانی محسوب می شوند و برای افزایش سلامت لازم و ضروری هستند.

 

 

*خواص مصرف ماهی برسلامت  باور ناکردنی است

 

ماری عطایی متخصص داخلی تغذیه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صبریه اظهار داشت:ماهی از بهترین غذاهاست و باید در سبدغذایی عموم مردنم قراربگیرد.

 

 

وی افزود:شناخت انواع و انتخاب صحیح برای خرید ماهی و آشنایی بر خواص و مضرات این غذا محرک مناسبی برای خوردن این غذاست.

 

 

عطایی گفت: اسیدهای چرب امگا ۳ برای رشد و تکامل بدن ضروری است و مادران باردار و شیرده باید به اندازه کافی ماهی مصرف ‌کنند.

 

 

وی خواص مصرف ماهی را چنین تشریح نمود:ماهی بر ماده خاکستری مغز اثر می گذارد و باعث تنظیم حافظه می گردد،همچنین مماهی تنها منبع ویتامینDاست.

 

 

عطایی بیان کرد:وجود ویتامینA در ماهی باعث محافظت از بینایی در سالمندی است و اختلالات خواب را کاهش می دهد.

 

انتهای پیام/

 

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار

پارلمان مجازی ایران
سلامت نیوز
فوت وفن
هواشناسی کرمانشاه
پايگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت الله العظمی سيد علی خامنه ای (مد ظله العالی)
پویش- دخترانه- ما زنده ایم
تلگرام صبریه